Hvorfor velge oss

E2U håndterer alt det praktiske for kunden. Vi setter sammen og klargjør enhetene til «plug & play»-løsninger. Vi håndterer all service og alle garantier.

 

Skreddersyr systemet for kunden

E2U setter sammen den best egnede maskinvaren i markedet til enhver tid, sammen med programvaren utviklet av E2U. På denne måten får kunden en skreddersydd løsning tilpasset sitt behov. Ved spesielle tilfeller der det ikke finnes egnede maskinvarealternativer tilgjengelig i markedet, utvikler vi også dette for kunden.

 

Logistikk

E2U håndterer all logistikk for kunden, som en del av vår leveranse,
helt fra idéen skapes til den kommer som en løsning eller produkt.

 

Dataovervåking/monitorering

E2U overvåker/monitorerer løsningene hos kunde og sikrer på den måten god håndtering av eventuelle avvik. Det er en service som gjør at hendelser utenom det vanlige kan dokumenteres, rapporteres og analyseres slik at tiltak som iverksettes.

 

Skytjenester og kommunikasjonsgrensesnitt

E2U har et åpent API som støtter ulike skytjenester. Dette gjør det mulig for flere programmer å kommunisere med hverandre. Dersom ikke annet er spesifisert så tilbyr vi vår løsning, men er fleksible og tilrettelegger gjerne for kundens ønsker.

 

Vedlikehold og support

Vi vedlikeholder programvaren hos kunden, gjennom installasjon og oppgradering over nett. E2U bemanner også 2. linje teknisk support for å gi god kundeopplevelse og trygghet i produktene som leveres.

 

 

 

Forretningsmodell

Vi tror på å lykkes sammen med våre kunder og baserer derfor vår forretningsmodell på kundens suksess.
Maskinvare velger vi sammen med kunde på en åpen kost modell. Løsningen blir basert på den mest egnede maskinvaren utfra kriterier som kost, teknologi, sertifiseringer osv.

 

 E2U business model

 

Kommunikasjonsgrensesnitt

 

E2U Interface